Πιστό στην εθελοντική και καλλιτεχνική του ταυτότητα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Αυγούστου 2018 στην αυλή του 7ου δημοτικού σχολείου Καβάλας, δίπλα στο φάρο, το Lighthouse Festival. «Το The Lighthouse Festival αποτελεί μία καλλιτεχνική ιδέα, που γεννήθηκε στο μυαλό μιας παρέας και τα τρία τελευταία καλοκαίρια πραγματοποιείται στην πόλη της Καβάλας. Ο εναλλακτικός και πρωτότυπος χαρακτήρας του, το καθιστά ένα από τα highlights της πόλης, προσελκύοντας ολοένα και μεγαλύτερο πλήθος επισκεπτών.

Πρόκειται για μία πολιτιστική, εθελοντική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο νέων της παλιάς πόλης (Παναγία) και το 7ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. Στόχος του είναι, η φιλοξενία καλλιτεχνών από ποικίλους χώρους της τέχνης, μέσα σ’ ένα πλαίσιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. Ταυτόχρονα, φιλοδοξεί να καθιερώσει τον φάρο, ως ένα χώρο πολιτισμού της πόλης. Η μουσική αποτελεί και πάλι το επίκεντρο του φεστιβάλ, με συναυλίες μερικών από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

To Lighthouse Festival είναι μία προσπάθεια, η οποία βασίζεται εξολοκλήρου στον εθελοντισμό και στην προώθηση ενός εναλλακτικού τρόπου ψυχαγωγίας, ενώ απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, αναδεικνύοντας τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης. Με σύνθημα: «spread the light» («εξάπλωσε το φως»), οι διοργανωτές σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά και φέτος, με σκοπό να καταφέρουμε να μοιράσουμε παντού το φως του φάρου! Η είσοδος είναι δωρεάν. Παρουσιάζει η stand up comedian, Ήρα Κατσούδα», αναφέρουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ. Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ακόλουθους καλλιτέχνες: The Dreamers, OMNIAH, Φοίβος Δεληβοριάς, Folk n Roll, The Speakeasies Swing Band.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.