• Δεν γνωρίζω, καρντάσια, σε ποιο ποσοστό θα φτάσει, φέτος το καλοκαίρι, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καβάλας. Το σίγουρο είναι, ότι στο resort στο Περιγιάλι, μετά την επέκταση και την αύξηση των κλινών, η πληρότητα θα είναι 100%(!). Η «επένδυση» αυτή, των 800 κλινών, στα ανατολικά της πόλης, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
  • Η επέκταση του καμπ φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», επίσης, θα αυξήσει τις θέσεις εργασίας για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.) και θα τονώσει την οικονομία, όχι την Καβάλας, αλλά των Μ.Κ.Ο.
  • Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Καβάλα, με τη συμβολή της κυβέρνησης … (δεν γράφω τη λέξη, γιατί θα κατηγορηθώ για «υβριστικό παραλήρημα»), έγινε πράξη!
  • Επίσης, η κυβέρνηση … ετοίμασε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων επ’ αμοιβή, το οποίο θα «οξυγονώνει» την πόλη (οικονομικά), όπως δήλωσε ο έγκριτος οικονομολόγος-φιλόλογος, Τάκης Εμμανουηλίδης.
  • Συγκεκριμένα, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που θα κατακλύζουν την Ελλάδα τα επόμενα έτη, μέσω του προγράμματος αυτού, θα διαμένουν σε διαμερίσματα, τα οποία σήμερα είναι κλειστά (αναξιοποίητα) και θα λειτουργούν ως χώροι φιλοξενίας επ’ αμοιβή. Θα πληρώνονται, εννοείται, οι ιδιοκτήτες των ακινήτων για την εκμίσθωση (σ.σ. οι φιλοξενούμενοι πληρώνονται, ούτως ή άλλως, για την παρουσία τους στη χώρα).
  • Δηλαδή, καρντάσια, η κυβέρνηση δημιούργησε πρόγραμμα AirBnB για πρόσφυγες και μετανάστες. Προχωρημένες καταστάσεις!
  • Και η Αναστασία γυρίζει όλο τον κόσμο, μέχρι τη Σεούλ έφτασε, για να φέρει τουρίστες από την άπω Ανατολή και την Αλάσκα, μαζί με επενδυτές για ξενοδοχειακές μονάδες στο Εσκί Καπού. Δεν θα λυθεί και η απορία του Άρη Βέρρου, αν ο επενδυτής που θα κάνει 4στερο ξενοδοχείο στο Εσκί Καπού, είναι Αλβανός. Δεν υπάρχουν, Άρη μου, Αλβανοί επενδυτές; Είναι κι αυτό ανέκδοτο μήπως;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.