• «Η κυρία Ιωσηφίδου, δεν ήρθε καν να παραδώσει την επιχείρηση στη νέα διοίκηση. Και απ’ ότι ξέρω, ούτε μία ευχή για καλή αρχή δεν μας έδωσε επισήμως», είπε με παράπονο ο αντιπρόεδρος της «Δημωφέλεια», Τάκης Αγγελίδης. Μήπως, Takis καρντάσι μου, η Αναστασία ευχήθηκε «καλή αρχή» ανεπισήμως και δεν ενημερώθηκες;
  • Είναι πιθανό, γιατί εσείς, όπως δήλωσες, είχατε ενδελεχή ενημέρωση από τον διευθυντή, τον οικονομικό προϊστάμενο και τα στελέχη της επιχείρησης. Σας διέφυγε, μάλλον, να ζητήσετε ενημέρωση από την απερχόμενη πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου. Δηλαδή, την επικεφαλής όλων όσων ανέφερες (διευθυντή, προϊσταμένου οικονομικών, στελεχών)!
  • Μη μου πεις ότι, ήθελες να γίνει επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της «Δημωφέλεια»; Τα Νομικά Πρόσωπα και οι επιχειρήσεις των Δήμων, Takis καρντάσι μου, δεν είναι χαρτοφυλάκια (Υπουργεία). Εγώ δεν έμαθα να έγινε τελετή παραλαβής-παράδοσης στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, στο Δημοτικό Ωδείο, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο κ.λπ.
  • Αφού βρήκατε ανοιχτή την πόρτα των γραφείων του διευθυντή, του προϊσταμένου των οικονομικών και των υπόλοιπων στελεχών της επιχείρησης, γιατί δεν «χτυπήσατε» κι αυτή της προέδρου; Θα αρνούνταν να σας συναντήσει κι εκεί να σας ενημερώσει και να ευχηθεί «καλή αρχή»; Η Αναστασία είναι πολιτισμένος άνθρωπος και γνώριζε πως δεν θα είναι πρόεδρος στη «Δημωφέλεια» εσαεί.
  • Όσον αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσετε, που θα είναι αξιοκρατική και μακριά από τις επικοινωνιακές εντυπώσεις, δεν είναι εχέγγυο ότι θα φέρει αποτέλεσμα. Είπες ότι θέλετε να αλλάξετε κάποιες δράσεις. Για παράδειγμα, δεν θα δίνετε το 1/3 του προϋπολογισμού για τουριστική προβολή στα ταξίδια και στις εκθέσεις.
  • Όταν ήσουν μέλος της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, ψήφισες όλα τα ετήσια σχέδια που κατέθεσε η πρώην διοίκηση της «Δημωφέλεια», με τους προϋπολογισμούς τους και αν θυμάμαι σωστά, συμμετείχες σε κάποια ταξίδια για εκθέσεις στο εξωτερικό. Ο μόνος που διαφωνούσε και καταψήφιζε τα σχέδια τουριστικής προβολής, ήταν ο Μιχάλης Καπέτης, ο οποίος εκπροσωπούσε τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας»!
  • Υ.Γ. Πως περιμένεις, Takis καρντάσι μου, να σου παραδώσει την επιχείρηση, επισήμως, η Αναστασία, όταν είναι αυτή που πρωτοστάτησε στη διαμαρτυρία, για τον μη νόμιμο τρόπο συγκρότησης των διοικητικών συμβουλίων των Νομικών Προσώπων και των δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Καβάλας, ενώ αναμένεται η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.