Είναι απίστευτος ο Makis και απορούμε πως αυτός ο άνθρωπος έχει τη φιλοδοξία κάποια στιγμή να γίνει Δήμαρχος και καταφέρνει να πείσει τους ψηφοφόρους του να τον ψηφίσουν. Στην συγκεκριμένη στήλη είναι τακτικός πελάτης, αφού κάθε τόσο, μας δίνει αφορμές να τον σχολιάζουμε, ακόμη κι όταν δεν θέλουμε να τον προβάλλουμε, γιατί και η αρνητική δημοσιότητα είναι γι αυτόν διαφήμιση.

Το πολιτικό έλλειμμα του Μάκη Παπαδόπουλου, είναι προφανές και σ αυτό δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Το ζήτημα, όμως είναι, πως ο άνθρωπος δεν ξέρει καν σε ποιόν και πώς να μιλήσει. Συνήθως μιλάει από χαρτιά που του έχουν γράψει άλλοι, αλλά κι αυτά δεν μπορεί να τα διαβάσει, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν κάποιες δύσκολες λέξεις. Όταν μάλιστα δεν έχει χαρτιά μπροστά του και προσπαθεί να μιλήσει «από στήθους», τις περισσότερες φορές ο προσεχτικός ακροατής του, θα εντοπίσει απίστευτα μαργαριτάρια.

Τέτοιος προσεχτικός ακροατής του ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Σωτήρης Σωτηριάδης, όταν ο Μάκης πήρε τον λόγο να μιλήσει σε κοπή Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Κρηνίδων. Και για να μην τα γράφουμε εμείς, δείτε τι έγραψε ο Σωτήρης Σωτηριάδης στο χρονολόγιό του:

«Από το 2010 που ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά, πρώτη φορά άκουσα υποψήφιο να μιλάει σε ΚΑΠΗ (κοπή πίτας) και να λέει στους ανθρώπους: «πρέπει να αγωνιζόμαστε για να ζήσετε όσο καλύτερα γίνεται τα τελευταία σας χρόνια». Ήμαρτον!!!»

Σα να τους έλεγε, ότι «τώρα που σας περιμένουμε να πεθάνετε, θα φροντίσουμε να ζήσετε καλά τα τελευταία σας χρόνια, όσο σας μένει τέλος πάντων και να φύγετε ικανοποιημένοι, από τον μάταιο τούτο κόσμο. Γι αυτό να μας ψηφίσετε κι ελπίζουμε να προλάβουμε να σας φροντίσουμε, ως νέα δημοτική αρχή»….

Για να μη λέτε πως τα γράφουμε μόνο εμείς!!!

Θα μας πείτε εδώ, ο πρωθυπουργός της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας, είπε κάτι ανάλογο στην ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβρη. Γιατί να μην το πει και ο Makis: Εκείνος το είπε λίγο διαφορετικά, βέβαια, μιλώντας για τις περικοπές των συντάξεων: «Αφορά συνταξιούχους που σήμερα είναι άνω των 70 ετών «άρα η οποία περικοπή δαπανών θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου» …


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.