Η φαιδρότητα των ανακοινώσεων της δημοτικής παράταξης του Makis «ο Τόπος της Ζωής μας», έχει παραγίνει. Δεν είναι μόνο τα ψέματα τα οποία χρησιμοποιεί, προκειμένου να ασκήσει άδικη και κακόπιστη κριτική στην δημοτική αρχή της Καβάλας, είναι και η υπερβολή στις απαιτήσεις, όπως αυτή, να ελέγξει ο Δήμος και να αποκαταστήσει τις ζημιές από την κακοκαιρία, στα δίκτυα, στις υποδομές και στα σπίτια, Θεωρεί, δηλαδή σίγουρο ότι έγιναν ζημιές, χωρίς να μας λέει συγκεκριμένα τι είδους ζημιές. Ψεύδεται ενσυνείδητα, όταν λέει ότι ο Δήμος δεν είχε αλάτι να ρίξει στους δρόμους. Το αλάτι που είχε ο Δήμος, κάλυψε τις ανάγκες της κακοκαιρίας δυο φορές και είχε και περίσσευμα. Και εκτάκτως ξεκίνησε τις διαδικασίες να προμηθευθεί κι άλλο αλάτι, για να είναι έτοιμος ο Δήμος και για την πιθανότητα μιας τρίτης κακοκαιρίας.

Για να εξηγήσει ποιες ζημιές έγιναν γράφει στην φαιδρή του ανακοίνωση ο Makis, για τις σχολικές αυλές που γέμισαν πάγο, για τα σκαλάκια, τα δρομάκια και τα στενά (που έπιασε επίσης πάγο). Ξέρει, πως δεν μπορεί ο Δήμος να έχει σε κάθε στενό και κάθε δρομάκι από έναν υπάλληλο για να καθαρίζει τα χιόνια και τους πάγους, αν και τοποθέτησε σακουλάκια με αλάτι σε χιλιάδες σημεία. Ο Δήμος δίνει προτεραιότητα στους κεντρικούς δρόμους, στους δρόμους προς το Νοσοκομείο, τα σχολεία κλπ. Για ζημιές, όμως πουθενά δεν λέει η ψευδής ανακοίνωση. Αορίστως, μόνο, λέει για βλάβες της ΔΕΥΑΚ. Ζημιές στα δίκτυά της, συμβαίνουν σε όλες τις περιόδους κι όχι μόνο στην κακοκαιρία και η παρέμβαση της υπηρεσίας είναι άμεση.

Ζητάει ο Makis να παρέμβει ο Δήμος σε κατοικίες (ξέρει πως δεν έχει ούτε την υποχρέωση, ούτε όμως και το δικαίωμα), να ελέγξει τα δρομάκια που πηγαίνουν σε κάθε σπίτι, το αν έχουν προβλήματα (τα νοικοκυριά) στις βασικές υποδομές, τα σκαλάκια του σπιτιού, το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα. Και πρακτικά, αν ξεκινήσουν από σήμερα ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι του Δήμου, να περνούν από όλα τα σπίτια της πόλης και των χωριών, ένα, ένα, να ελέγχουν και να επισκευάζουν τα προβλήματά τους, χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο,  σίγουρα δεν θα τους φτάσει μια εικοσαετία!!! Με τον παραλογισμό και τα ψέματα προσπαθεί να κάνει πολιτική ο Makis κι αυτό έχει αποδειχθεί και το έχουν κατανοήσει οι συνδημότες…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.