Μία ακόμα διοργάνωση του νυχτερινού αγώνα δρόμου στην πόλη της Καβάλας, Kavala Night City Run, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι εγγράφηκαν στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» 250 νέα μέλη στη διάρκεια της διοργάνωσης! Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δήμος Καβάλας αναφέρονται τα ακόλουθα: «Το 6ο Kavala Night City Run πέρασε στην ιστορία. Κατάφερε, για μία ακόμα χρονιά, με τη συμμετοχή 1.400, περίπου, αθλητών και χάρη στην άψογη συνεργασία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και του Δήμου Καβάλας, να αφήσει το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, των γειτονικών Δήμων και των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων. Οι νυχτερινοί αγώνες δρόμου στη «γαλάζια πολιτεία», έχοντας κερδίσει το στοίχημα της αναγνώρισης του κοινού και των φορέων του μαζικού αθλητισμού, ξεπέρασαν εσχάτως τα στενά όρια του αντικειμένου τους και άρχισαν να εκπέμπουν, προς ικανοποίηση όλων, μηνύματα ανθρωπιάς και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Με απόφαση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και τη σύμφωνη γνώμη της νέας δημοτικής αρχής, η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και στη ενίσχυση, κατόπιν σχετικής υπόδειξης από τη διοίκηση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, με 250 νέες εγγραφές, αριθμός που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των διοργανωτών του 6ου Kavala Night City Run, εγκατέλειψαν οριστικά τη λογική της ανάρτησης διαφημιστικών μπάνερ σε διάφορα σημεία του κέντρου, θέλοντας να συμβάλουν στην προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου της αφισορύπανσης και στον καθημερινό αγώνα να διατηρηθεί η πόλη καθαρή.

Ο Δήμος Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους όσοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, για την άρτια διοργάνωση του 6ου Kavala Night City Run. Στο πλευρό των διοργανωτών βρέθηκαν, από την πρώτη στιγμή, περισσότεροι από 100 εθελοντές, ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου, η Διασωστική Ομάδα Καβάλας, το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τα σωματεία Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα», Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, ο σύλλογος κατοίκων Νεάπολης και ο πολιτιστικός σύλλογος Παλαιάς Καβάλας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην καταλυτική συνδρομή της Τροχαίας Καβάλας και των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας, που φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή του κυκλοφοριακού φόρτου τις ώρες αιχμής».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.