Ξαναγύρισε στα παλιά λημέρια του ένα παλιό λαμόγιο του Τελωνείου Καβάλας

0

Οι πολύ παλιοί μας αναγνώστες, θα θυμούνται ίσως κάποιο λαμόγιο που υπηρετούσε τότε στο Τελωνείο Καβάλας, το οποίο πριν αρκετά χρόνια είχαμε ξεσκεπάσει για τις λαμογές που έκανε με λαθραίο πετρέλαιο και η υπηρεσία του, τον είχε στείλει σε γειτονικό νομό για να τον προστατεύσει. Πήρε σύνταξη και γλίτωσε όπως νομίζαμε το Ελληνικό δημόσιο απ’ αυτόν και τις ρεμούλες του. Μας πληροφορούν όμως, ότι και πάλι κυκλοφορεί εδώ, στην περιοχή μας, αφού έχει εξοχικό σε παραλιακό θέρετρο της Καβάλας, και που απέκτησε με τις κλεψιές του. Κυκλοφορεί στα παλιά του λημέρια και εμφανίζεται με το «Πασάτ» του στους νέους υπαλλήλους ως παλιός συνάδελφος και κάνει τις δοσοληψίες με το Τελωνείο για λογαριασμό  καϊκτσήδων συγκεκριμένης περιοχής.

Προφανώς, το λαμόγιο αυτό, δεν κάνει τις διαδικασίες αυτές με το αζημίωτο και δεν εννοούμε ότι παίρνει αμοιβή από τους καϊκτσήδες αυτούς. Εννοούμε ότι οι υπάλληλοι του Τελωνείου, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τον τύπο αυτόν, δεδομένου ότι κάποια κομπίνα θα κάνει σε βάρος του δημοσίου, όπως τότε, και μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι, χωρίς να φταίνε οι άνθρωποι αυτοί. Ας τον αποκλείσουν και να μην δέχονται να εκπροσωπεί ανθρώπους της θάλασσας και να τους ζητούν να παραβρίσκονται οι ίδιοι στις διαδικασίες με το Τελωνείο, ειδικά για το τράνζιτ πετρέλαιο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.