-Έχει δικαίωμα η δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, να αλλάξει την φιλοσοφία ενός θεσμού; Όταν αλλάζεις την φιλοσοφία, νομίζω καρντάσια, δημιουργίας έναν νέο θεσμό.

-Αναφέρομαι στη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης (Τάκης) Αγγελίδης, για το φεστιβάλ Cosmopolis, ο οποίος είπε τα εξής: «Η φιλοσοφία του Cosmopolis, όσον αφορά την διοργάνωση του, έχει αλλάξει εντελώς. Έχει, πλέον, μία άλλη λογική. Δεν θα είναι ένα φεστιβάλ τεσσάρων ημερών, αλλά γίνεται πολυθεματικό, με δράσεις σε όλη τη διάρκεια του χρόνου».

-Ο κόσμος, οι Καβαλιώτες και οι επισκέπτες, έμαθαν και αγάπησαν το έθνικ φεστιβάλ των τεσσάρων ημερών μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο Τάκης Αγγελίδης ζητάει να γνωρίσουν μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση, πολυθεματική, η οποία θα επεκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

-Ωστόσο, οι Καβαλιώτες επέλεξαν για δήμαρχο τον Θίοντορ, ο οποίος τοποθέτησε στην προεδρία της «Δημωφέλεια» τον Τάκη Αγγελίδη, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα καταργηθεί το φεστιβάλ Cosmopolis και θα αντικατασταθεί από μία νέα διοργάνωση, που θα θυμίζει το έθνικ φεστιβάλ μόνο στο όνομα!

-Πρόσεξε, Τάκη καρντάσι, είναι άδικο για το Cosmopolis, να συνδυαστεί με την αποτυχία του νέου πολυθεματικού εγχειρήματος. Οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Καβάλας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, για να «χτίσουν» το πετυχημένο προφίλ που αγαπήθηκε από τον κόσμο. Είναι κρίμα να το «γκρεμίσετε» μέσα σε μία τετραετία.

-Θα είναι πολύ δύσκολο για τις επόμενες διοικήσεις, να το ξαναχτίσουν και να το φέρουν στο επίπεδο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια. Εσείς δεν βάλατε το «λιθαράκι» σας, αλλά κατεδαφίσατε το οικοδόμημα και επιχειρείτε να χτίσετε μία καινούργια μεζονέτα! Στο οικόπεδο που βρήκατε έτοιμο από τους προηγούμενους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.