Συνάντηση εργασίας είχε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο δημοτικό μουσείο Καπνού, η πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, με εκπροσώπους της καπνοβιομηχανίας Japan Tobacco International Hellas, ιδιοκτήτριας της ΣΕΚΑΠ. «Η πρόεδρος, υποδεχόμενη την Μάϊ Σαμούρκα, διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρίας και τον Γεώργιο Μελέα, σύμβουλο επικοινωνίας, δήλωσε την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η επιχείρηση σε τέτοιου είδους συναντήσεις, που αποτελούν τη γέφυρα μεταξύ ενός ένδοξου παρελθόντος και ενός δυναμικού μέλλοντος στην ιστορία του προϊόντος.

Στη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε, η Αναστασία Ιωσηφίδου και τα στελέχη της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που παραβρέθηκαν, παρουσίασαν τη δράση του μουσείου καπνού και τις καινοτομίες στις οποίες έχει προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εξετάστηκαν, επίσης, οι δυνατότητες συνεργασίας, αλλά και ενίσχυσης των δράσεων του μουσείου. Συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ώστε να σημειωθεί πρόοδος της συνεργασίας στο άμεσο χρονικό διάστημα», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.