Την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η «Συμπαράταξη Πολιτών», για να συζητήσουν για τις ερχόμενες εκλογές και κυρίως το αν θα είναι επικεφαλής της παράταξης και πάλι ο Άρης Βέρρος, ή αν θα είναι κάποιος άλλος. Η επιθυμία του Άρη Βέρρου, να συνεχίσει να είναι επικεφαλής, είναι γνωστή, οπότε, νομίζουμε ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να αντικατασταθεί.

Κι εδώ, που τα λέμε, δεν είναι εύκολο, να βγεις στη συνεδρίαση και να πεις ότι ενδιαφέρεσαι να αντικαταστήσεις τον (παρόντα) επικεφαλής, όσο πολύ κι αν το θέλεις. Άλλωστε, αυτοί που θα συμφωνούσαν, (βάζοντας όρους) να είναι επικεφαλής, δεν είναι δα και τόσοι πολλοί. Ούτε υπάρχει πλειάδα επιφανών ΣΥΡΙΖΑίων, που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μια τέτοια υποψηφιότητα, απέναντι στον Άρη.

Δυο είναι οι πιθανότητες να αντικατασταθεί ο Άρης. Μια είναι να δηλώσει ο ίδιος ότι δεν θέλει να είναι επικεφαλής, που μάλλον είναι απίθανο. Μια άλλη πιθανότητα είναι, να έχει προηγηθεί μυστική συζήτηση και απόφαση για το θέμα αυτό στο κόμμα, και να κληθεί κάποιος απλώς να την ανακοινώσει στον Άρη Βέρρο για αντικατάστασή του. Κατά τα άλλα, βλέπουμε ο Άρης να οδηγεί και πάλι την παράταξη, αυτή τη φορά ίσως και πολύ χαμηλά, σε μονοψήφιο ποσοστό…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.