• Μου είναι δύσκολο να πιστέψω, καρντάσια, ότι μία τράπεζα θα αποφάσιζε να κλείσει κατάστημά της, το οποίο εξυπηρετεί πολύ κόσμο. Θα ήταν σοβαρό πλήγμα, πρωτίστως, για το κύρος της τράπεζας, αφού θα έχανε πελάτες. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση, νομίζω, ότι κάθε τράπεζα παρακολουθεί την κίνηση των συναλλαγών σε όλα τα καταστήματα και αναλόγως αποφασίζει. Αν, δηλαδή, θα αναστείλει τη λειτουργία κάποιου, ή εάν θα ανοίξει καινούργιο.
  • Θεωρώ, επομένως, ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συνομωσίας σε βάρος των πολιτών και της περιοχής του Δήμου Φιλίππων, όπως ισχυρίζονται τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Πολιτών των Φιλίππων».
  • Είμαι βέβαιος, ότι η διοίκηση της τράπεζας θα διατηρήσει το κατάστημα στις Κρηνίδες, εφόσον αυτό είναι βιώσιμο, ανεξάρτητα εάν υπάρχει η «μνημονιακή δέσμευση» να λειτουργούν καταστήματα τραπεζών μόνο στις έδρες των Δήμων. Να είναι αισιόδοξοι, λοιπόν, οι συμπολίτες στις Κρηνίδες και στους Φιλίππους.
  • Κανείς στον Δήμο Καβάλας δεν θέλει να κλείνουν καταστήματα τραπεζών, αστυνομικοί σταθμοί και άλλες Υπηρεσίες. Πόσο μάλλον, να «βάζουν λουκέτο» σχολεία, όπως προβλέπουν τα μέλη της «Πρωτοβουλίας», για τις σχολικές μονάδες στον Αμυγδαλεώνα και στις Κρηνίδες.
  • Αλλά και γι’ αυτά, δεν αποφασίζει η δημοτική αρχή του Δήμου. Για παράδειγμα, όταν μειώνεται ο αριθμός των μαθητών και δεν μπορούν να συμπληρωθούν οι τάξεις, είναι κίνδυνος για τη σχολική μονάδα. Όμως, δεν πρόκειται να κλείσει σχολείο, επειδή έγινε συνένωση του Καποδιστριακού Δήμου Φιλίππων, με τον αντίστοιχο Δήμο Καβάλας. Ας είμαστε προσγειωμένοι, καρντάσια, γιατί γίνεται παραπληροφόρηση του κόσμου.
  • Είναι δικαίωμα μερικών να διαφωνούν με τη σύσταση του Καλλικρατικού Δήμου Καβάλας και να ονειρεύονται την ανασύσταση του παλιού Δήμου Φιλίππων, αλλά δεν επιτρέπεται να παραπληροφορούν τον λαό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.