Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, η ημερίδα ενημέρωσης για εργασιακά θέματα και τα νέα δεδομένα που αναδείχθηκαν την τελευταία περίοδο, με ομιλητή τον Πέτρο Ραπανάκη, σύμβουλο επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού, συγγραφέα. «Οι εκπαιδευτικοί φροντιστές μέσης εκπαίδευσης, καθώς και των κέντρων ξένων γλωσσών και οι λογιστές ενημερώθηκαν για τις νέες συνθήκες που επήλθαν σε ότι αφορά τα εργασιακά θέματα του κλάδου. Ο σύνδεσμος εκπαιδευτικών φροντιστών Νομού Καβάλας ευχαριστεί:

  • Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας (Ο.Ε.Β.Ε.Κ.) και τον πρόεδρο της, Ιωάννη Παναγιωτίδη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της διοργάνωσης της ημερίδας.
  • Το Επιμελητήριο Καβάλας και τον πρόεδρο, Μάρκο Δέμπα, για τη φιλοξενία της ημερίδας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
  • Το σύνολο των συμμετεχόντων, που με τις εύστοχες ερωτήσεις τους, βοήθησαν να ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές και λεπτομέρειες που αφορούν την απασχόληση στις επιχειρήσεις των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και των κέντρων ξένων γλωσσών και γενικότερα το συνολικό πλαίσιο των εργασιακών θεμάτων όπως υφίσταται σήμερα», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.