Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017 θα λειτουργήσει στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας τμήμα ειδικότητας βοηθού νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας. Οι αιτήσεις επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων υποβάλλονται έως 15 Σεπτεμβρίου 2016 και η έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων θα γίνει την 16η Σεπτεμβρίου 2016. Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. (πρώην Σανατόριο), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 9:00π.μ–1:00μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας: 2510830454. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:
1) Αίτηση (παραλαμβάνεται από τη σχολή)
2) Απολυτήριο, ή πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρωτότυπο και φωτοτυπία
3) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατήριο (φωτοτυπία)
4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5) Βεβαίωση Ι.Κ.Α., ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία σε συγκεκριμένα συναφή επαγγέλματα με την ειδικότητα (για την επιλογή στο Γ΄ εξάμηνο)
6) Άδεια παραμονής, ή ταυτότητα ομογενών, ή διαβατήριο, για αλλοδαπούς υπηκόους
7) Αποδεικτικό Α.Μ.Κ.Α.
Επίσης, από 4 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 09:00 έως 10:40π.μ., θα επαναλειτουργήσει το Ιατρείο διακοπής καπνίσματος, με αριθμό εξετασθέντων ασθενών έξι ανά ημέρα. Tο Ιατρείο για τον μήνα Οκτώβριο θα λειτουργήσει τις ημερομηνίες: 4, 18 και 26.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.