Με αισιόδοξα μηνύματα, για την συνέχιση της πολυετούς δημιουργικής διαδρομής τους, άνοιξε η αυλαία της πολιτιστικής περιόδου 2022-2023, για τους συλλόγους που φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας». Με πρωτοβουλία της διαχειριστικής επιτροπής του Κέντρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 αγιασμός στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, τον οποίο τέλεσε ο μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στεφάνος, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης, Σουλτάνα (Τάνια) Ελευθεριάδου, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή» του Δήμου Καβάλας, Ανέστης Δημητριάδης, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος μελών των συλλόγων.

Ο αντιδήμαρχος παιδείας, πολιτισμού και δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης, εκ μέρους της διαχειριστικής επιτροπής του Πολιτιστικού Κέντρου, σημείωσε ότι αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους, το γεγονός ότι μετά από δύο έτη, ο «Πυθαγόρας» θα αποκτήσει πάλι ζωή. Ευχαρίστησε τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, που αυτά τα δύσκολα έτη της πανδημίας κράτησαν «ζωντανούς» τους συλλόγους, τον πολιτισμό και την παράδοση. Εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την εποικοδομητική συνεργασία και κοινή συμπόρευση όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο και σημείωσε ότι, το κράτος πρέπει να είναι αρωγός των συλλόγων, καθώς η κρίση ανέδειξε, σε μεγαλύτερο βαθμό, τον σημαντικό ρόλο τους στην κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.