Όχι στα φανάρια στο δρόμο του Νοσοκομείου γιατί είναι επικίνδυνο

0

Τη λύση να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες στον δρόμο από τον Άγιο Λουκά μέχρι το Νοσοκομείο Καβάλας, φαίνεται να επιλέγει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, αφού ο εργολάβος θα κηρυχθεί έκπτωτος και θα καθυστερήσει πάρα πολύ να ολοκληρωθεί το έργο. Όλοι καταλαβαίνουν, ότι η λύση αυτή, μάλλον θα δημιουργήσει άλλα πολλά προβλήματα. Θέλουν να βάλουν σηματοδότες στην αρχή και στο τέλος του δρόμου, και να λειτουργούν τα δυο ρεύματα εναλλάξ. Αυτό σημαίνει, πως κάποιος πρέπει να περιμένει για την αλλαγή του σηματοδότη, περίπου πέντε, λεπτά, πράγμα που θεωρείται αδιανόητο.

Οι περισσότεροι, καθόλου δεν θα περιμένουν την αλλαγή του σηματοδότη, ιδιαίτερα σε ώρες που δεν θα είναι πιθανή η επιτήρηση από την τροχαία. Αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο για όλους. Προτείνουμε, να γίνουν μικροπαρεμβάσεις στον δρόμο, από κάποιο συνεργείο του Δήμου, για να γίνει δυνατή η κίνηση και των δυο ρευμάτων ταυτόχρονα. Νομίζουμε, ότι κανένα νομικό ζήτημα δεν θα υπάρξει, αφού κάθε δικαστήριο θα αναγνώριζε την αναγκαιότητα να λειτουργήσει κανονικά ο δρόμος, μέχρι την διοικητική τακτοποίηση του θέματος και την πιθανή δικαστική διερεύνηση.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.