• Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας συνεργάζεται με τη Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, για να προκύψει ένα κοινά αποδεκτό κείμενο, που θα ανοίξει το δρόμο για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου, δήλωσε ο Θίοντορ.
  • Απ’ όσο γνωρίζω, καρντάσια, ο Δήμος Καβάλας έχει καταθέσει κείμενο, το οποίο επεξεργάστηκαν ο νομικός του σύμβουλος και οι νομικοί του Υπουργείου, για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, από την προηγούμενη δημοτική περίοδο με δήμαρχο την Δήμητρα.
  • Προς τι, επομένως, ο νέος γύρος διαπραγμάτευσης; Και γιατί εμπλέκεται σ’ αυτή το Υπουργείο Οικονομικών και όχι το Υπουργείο Υγείας; Αφού οι δύο πλευρές συμφωνούν τα χρήματα, από την παραχώρηση του ακινήτου, να κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπως είχε προτείνει η προηγούμενη δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας, γιατί δεν «πέφτουν» οι υπογραφές, για να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές;
  • Αφού το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπαίνει στις καλένδες και δεν αποτελεί εμπόδιο, γιατί να ξαναμπλέξουμε με τη συζήτηση για τη χρήση του ακινήτου; Τι δουλειά έχεις Θίοντορ, καρντάσι, να επικαιροποιήσεις την μελέτη από την εποχή του Λουντοβίκ, για να δημιουργηθεί νέα ανακατωσούρα με τη χρήση; Το παλιό νοσοκομείο πρέπει να γίνει ξενοδοχείο. Τελεία και παύλα. Την επόμενη φορά που θα κατέβεις στην Αθήνα, Θίοντορ, πρέπει να υπογράψεις την προγραμματική σύμβαση. Κι αν το ελληνικό δημόσιο αμφισβητεί το ιδιοκτησιακό, μπορεί να πάει στο δικαστήριο όποτε θέλει. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
  • Όταν υπογράψεις την προγραμματική σύμβαση, θα δεις πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν οι ενδιαφερόμενοι για το παλιό νοσοκομείο. Αν αρχίσεις, όμως, τη συζήτηση για μονάδες ιαματικού τουρισμού, θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα σου, ή σου πούνε άλλοι, θα φύγουν μακριά και θα μείνουμε με την προγραμματική σύμβαση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.