Η παράταξη «Ανοικτή Πόλη» Δήμου Καβάλας εξέδωσε τα παρακάτω δελτία Τύπου:

Πώς οικειοποιείσαι τον αγώνα των άλλων;

Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας ασχημονεί σε βάρος των δραστήριων και ανιδιοτελών Καβαλιωτών. Στις εκδηλώσεις που γίνονται στη Νυρεμβέργη για συμπαράσταση προς τον λαό της Καβάλας, που αντιμετώπισε με τόσο θετικό τρόπο το πολυδιάστατο πρόβλημα της εισροής μεγάλου αριθμού προσφύγων στον τόπο μας, η δήμαρχος Καβάλας αποφάσισε να παραστούν η ίδια και δύο μέλη της ομάδας της. Και μόνο το γεγονός, ότι δεν σκέφτηκαν να τιμήσουν τη Διασυλλογική Πρωτοβουλία με μία, ή περισσότερες συμβολικές προσκλήσεις, δείχνει περίτρανα πόσο λίγο σκέφτονται και τιμούν την κοινωνία των πολιτών. Αλλά, είναι ικανοί να οικειοποιούνται τα εύσημα που ανήκουν σε άλλους.

Έξοδα ενημέρωσης, ή δημοσίων σχέσεων;

Πλήθος ερωτηματικών προκάλεσε η αποκάλυψη, από την ίδια τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ότι μία διαφημιστική καμπάνια που εξελίσσεται την περίοδο αυτή αποφασίστηκε χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Ποσό που συνολικά ξεπερνά τις 19.000€ θα εξοφλήσει ένα «σποτάκι» που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, χωρίς να θεσπιστούν προδιαγραφές και στόχοι, χωρίς να τεθούν ποιοτικά κριτήρια. Εννοείται, βεβαίως, ότι δεν υπήρξαν προηγούμενες αποφάσεις των δημοτικών οργάνων, ούτε ποτέ παραλήφθηκε κάποιο «παραδοτέο» από ειδική επιτροπή παραλαβής. Όλα πρόχειρα, όλα τυχαία, κυριολεκτικά «όπου κάτσει», με τα λεφτά των Καβαλιωτών. Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στη σπάταλη πολιτική δημοσίων σχέσεων της διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.