Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ετήσια συναυλία μοντέρνου τραγουδιού της τάξης της Ελένης Γαλανοπούλου των μαθητών του Ωδείου «Νεάπολις» στο καφέ Franco’s. Oι μαθητές που συμμετείχαν ήταν οι: Ναταλία Βίλγκρε λα Μαδρίδ, Ελένη Παπακώστα, Eliot Messaris Dewsbury, Ραφαέλα Γαλανοπούλου, Αγάπη Αντωνιάδου, Χριστίνα Καλαντζοπούλου, Μαρίνα Λυμπέρη-Συνοδινού, Γεωργία Πέτσου, Εύη Μέλλιου-Σωτηρίου, Δέσποινα Διαματάρη, Νέλυ Βέργου, Ελισάβετ Παπαθανασίου, Rowan Messaris Dewsbury, Γιούλη Γιακωβίδου, Ειρήνη Ταστσόγλου, Δήμητρα Γράμμου, Μαριέλλα Αλχαζίδου, Ειρήνη Παπαοικονόμου, Κώστας Ζέκος, Αφροδίτη Χαλκίδου, Αργυρούλα Γκινή, Στέλλα Παντούδη, Μυρτώ Φουρουντζόγλου, Μάριος Νιφόρος, Μελίνα Στεφανίδου.


«Οι μαθητές και οι μαθήτριες ενθουσίασαν το κοινό, τραγουδώντας γνωστές μελωδίες, κυρίως από το ρεπερτόριο της Rockschool, μετατρέποντας τη συναυλία σε μία πρόβα generale για τις επικείμενες εξετάσεις στις 23, 25 και 26 Ιουνίου 2018, από εγκεκριμένο εκπρόσωπο του παγκόσμιου αυτού οργανισμού, που φέτος έλαβε το πρώτο βραβείο για το διεθνές εμπόριο από τη βασίλισσα τα Αγγλίας! Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο, που τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.