Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 το Ωδείο «Νεάπολις» τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού με μία μεγαλειώδη, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, συναυλία. Ο διακεκριμένος μουσικός, Πάρης Τσίρτσης, πρόσφερε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Καβάλας. Οι καθηγητές του Ωδείου, Κωνσταντίνος Χίζαρης, Βασιλική Ζήσου, Ιωάννης Κεραμίδης, εναρμονίστηκαν απόλυτα με τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής και συνδύασαν το κλασικό ηχόχρωμα, που επέβαλαν τα έργα που ερμήνευαν, με τη ρυθμική ακολουθία του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μοναδική στιγμή ήταν, η εμφάνιση της ορχήστρας εγχόρδων υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Κεραμίδη, που καθήλωσε το κοινό.

Η Διεύθυνση του Ωδείου ευχαριστεί θερμά το διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Καβάλας του Eλληνικού Ερυθρού Σταυρού και τα δύο τμήματα της Νοσηλευτικής και εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και ναυαγοσωστών Καβάλας, για την άψογη συνδιοργάνωση. Θερμές ευχαριστίες αξίζουν, ακόμα, στην προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, στο προσωπικό του αρχαιολογικού μουσείου, στον Δήμο Καβάλας, στην Ιωάννα Χατζηβαρύτη, πρόεδρο του συλλόγου «ΠΝΟΗ», στην Άννα Γιοβανίου, πρόεδρο του παραρτήματος Καβάλας της Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του κόσμου», στον Ξενοφώντα Κροκίδη, πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και στον Μανώλη Κελαϊδάκη, δημοτικό σύμβουλο, για την παρουσία τους.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.