Ψάχνει ψύλλους στα άχυρα, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ο Μάκης, γιατί δεν έχει σοβαρά ζητήματα για να κάνει αντιπολίτευση

0

Πολύς λόγος έγινε για την περίπτωση που κατήγγειλε ο Μάκης Παπαδόπουλος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δήλωσε ότι η εκπρόσωπος της παράταξής του στο Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του είπε, πως ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θοδ. Γκόνης, προέτρεψε κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να βγει κάποιο εικονικό τιμολόγιο. Με δημόσια ενυπόγραφη δήλωση όλων των άλλων μελών που ήταν παρόντα στη συνεδρίαση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., δήλωσαν ότι ποτέ δεν άκουσαν τον Θ. Γκόνη να λέει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, αντί να ζητήσει συγνώμη η παράταξή του, επιμένει (δια του Αχιλλέα Νικολαΐδη), και ζητάει τα ηχογραφημένα πρακτικά της συνεδρίασης! Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, έχουμε να πούμε τα εξής:

Όποιος καταγγέλλει έχει υποχρέωση να προσκομίσει και τις ανάλογες αποδείξεις γι’ αυτό που υποστηρίζει. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να αποδείξει ότι είναι «αθώος» όταν η κατηγορία δεν στηρίζεται πουθενά. Σε μια συνεδρίαση ενός τέτοιου Δ.Σ., ακόμη και του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγονται πολλά πράγματα, που αν καθίσει κανείς να λεπτολογήσει, κάθε μέρα όλοι οι σύμβουλοι θα πρέπει να τρέχουν στα δικαστήρια. Θεωρούμε δεδομένο, ότι ο Θ. Γκόνης δεν είπε κάτι τέτοιο για εικονικό τιμολόγιο, αφού όλοι το διαβεβαιώνουν. Αν όμως υποθέσουμε, ότι κατά τη συζήτηση, στην προσπάθειά τους, όσοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση, για να βρουν ένα τρόπο να επιλύσουν ένα ζήτημα, ένας άνθρωπος που δεν είναι οικονομολόγος, ούτε Πρόεδρος, δεν έχει καμιά σχέση με τα οικονομικά και τις διαδικασίες, πρότεινε κάτι τέτοιο, το οποίο, όμως δεν έγινε αποδεκτό, είναι επιλήψιμο;;;

Η ηχογράφηση των συνεδριάσεων δεν γίνεται επειδή υπάρχει υποχρέωση από το νόμο να υπάρχουν ηχογραφημένα πρακτικά. Αν γίνεται ηχογράφηση, αυτό γίνεται για διευκόλυνση της Γραμματέως.

Προτείνουμε στον Μάκη Παπαδόπουλο, τον Αχιλλέα Νικολαΐδη και την παράταξή τους, τώρα που νοιώθουν ζεστή την ανάσα του Θόδωρου Μουριάδη στο σβέρκο τους, να παραμείνουν ψύχραιμοι, γιατί γίνεται αντιληπτό, πως δεν έχουν κάποια σοβαρά θέματα ή σοβαρές παραλείψεις, για να καταγγείλουν και να αντιπολιτευθούν την Δήμητρα Τσανάκα και ψάχνουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με ανύπαρκτα και φαιδρά ζητήματα…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.