Το είπαμε πολύ νωρίς ότι δεν πρόκειται να κάνουν συνδυασμό οι φερόμενοι ως υποψήφιοι Δήμαρχοι Καβάλας, Κώστας Κουνάκος και Νίκος Ξανθόπουλος. Να που επιβεβαιωνόμαστε, τουλάχιστον (μέχρι στιγμής) για τον πρώτο. Και να θυμηθείτε πως την πρώτη φορά που δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο της Πρωινής: «Να ψάξετε να βρείτε ποιος θα είναι δεύτερος», εννοώντας ότι όχι μόνο θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά θα είναι και πρώτος σε ψήφους στις εκλογές… 

Όπως αποδείχθηκε, δεν έβρισκε καν συνδυασμό να τον αποδεχθεί, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και «ευτυχώς» που ο Μάκης, πανικόβλητος, νοιώθοντας ζεστή  την ανάσα του Θόδωρου Μουριάδη, δέχεται «κάθε καρυδιάς καρύδι», για να μπορέσει να δείξει ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός. Πρέπει να του πούμε, ότι δεν αρκεί να μαζεύεις υποψήφιους, δυσαρεστημένους ή αποτυχημένους, αλλά οι υποψήφιοι να σηματοδοτούν μια πετυχημένη πορεία! Δύο από αυτούς που πήρε από την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα, θύμωσαν και αποστασιοποιήθηκαν επειδή δεν τους άφησε αντιδημάρχους και για την επόμενη θητεία Αντιδημαρχίας. Και τους πήρε ο Μάκης!!! Ένας, επειδή δεν τον πρότεινε η Τσανάκα να γίνει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ένας (ο Κουνάκος) που είχε θυμώσει για ανάλογο λόγο με τον Λευτέρη Αθανασιάδη, όπως στη συνέχεια και με τον Κωστή Σιμιτσή… Και τους πήρε ο Μάκης!!!

Ο Κώστας Κουνάκος, υποτίθεται ότι μάζεψε 22 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, από τους οποίους είχε παρουσιάσει τους 11, αλλά τελικά πήρε μαζί του στην παράταξη του Μάκη, τρεις και μάλιστα παντελώς άγνωστους!!!

Πώς να αισθάνονται τελικά οι υπόλοιποι υποψήφιοί του, που χρησιμοποιήθηκαν από τον Κουνάκο, προκειμένου να πάει να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος (υποτίθεται) με τον Μάκη, για να μπορέσει (προφανώς), να παζαρέψει καμιά θεσούλα, αν αυτός γίνει Δήμαρχος!!! Αν και εφόσον!!!

Όσο για τον Νίκο Ξανθόπουλο, εμείς επιμένουμε ότι κι αυτός δεν θα καταφέρει να κάνει συνδυασμό και απλώς περιμένουμε να δούμε, αν καταφέρει να «τρουπώσει» σε καμιά άλλη παράταξη!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.