-Από το freedom pass, δηλαδή το χαρτζιλίκι (των 150 ευρώ) που έδωσε η κυβέρνηση στους νέους 15 έως 18 ετών, για να πάνε διακοπές το περασμένο καλοκαίρι, αφού εμβολιαστούν και το green pass, για την είσοδο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα θεάματα, φτάσαμε στο fuel pass, δηλαδή στο επίδομα για να βάζουμε βενζίνη στα οχήματα, για να μπορούμε να μετακινηθούμε!

-Για να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ελευθερία, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θα χρειάζονται, πλέον, να έχουν ένα… pass! Έτσι εξασφαλίζονται σήμερα τα βασικά ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν δεν έχεις καρντάσι το pass, δεν πας πουθενά! Ο μισθός και η σύνταξη, καρντιάσια, έγιναν κι αυτά επιδόματα, στα οποία οι κυβερνώντες δίνουν, συνήθως πριν από τις εκλογές, μία μικρή αύξηση. Και οι πολίτες λένε ευχαριστώ, για την κοινωνική πρόνοια των κυβερνώντων.

-«Όλα αυτά τα χρόνια, επιλέχθηκε η πολιτική των αυξημένων ειδικών φόρων κατανάλωσης και του πολύ υψηλού φόρου προστιθέμενης αξίας. Έχουμε τον υψηλότερο φόρο προστιθέμενης αξίας στην Ευρώπη», είπε ο Φώτης Πούλος, πρόεδρος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Νομού Καβάλας και εξέφρασε την αντίθεσή του στην πολιτική των επιδομάτων: «Προσωπικά, είμαι αντίθετος με την πολιτική των επιδομάτων. Με το fuel pass πλήττονται πολλές εταιρείες και γενικότερα επαγγελματίες».

-Τα χρήματα που μαζεύει η κυβέρνηση, από τον υψηλό Φ.Π.Α. (Φόρο Προστιθέμενης Αξίας) και τον υψηλό Ε.Φ.Κ. (Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης) στα υγρά καύσιμα, τον «επιστρέφει», εν μέρει, στους πολίτες, με τα διάφορα pass. Έτσι, επιτυγχάνει να μην δυσαρεστεί τους εμπόρους στον χώρο των υγρών καυσίμων, αυξάνοντας την φορολόγησή τους και συγχρόνως, να δείχνει το φιλολαϊκό και κοινωνικό προφίλ της!

-Είναι μία δοκιμασμένη και πετυχημένη εκλογή για τις εθνικές εκλογές. Θα το ξαναπώ, καρντάσια, για δεύτερη φορά. Εάν έχετε το pass, θα έχετε δικαίωμα και στην ζωή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.