– Διαβάζοντας το ονοματεπώνυμο του τελευταίου μεταγραφικού στόχου της “Kαβάλα B.C.”, του νεαρού Γιώργου Μανάκα και ότι θα αποτελέσει, εφόσον αποκτηθεί, «επένδυση» για το μέλλον της ομάδας, μας ήρθε ένα αυθόρμητο μειδίαμα στο στόμα.
– Ο νεαρός είναι πραγματικά ταλαντούχος, έχει σωματικά προσόντα, είναι εξελίξιμος, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά, για να μπορέσει να σταθεί, αξιοπρεπώς, σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σκληρό, όπως αυτό της Α2 εθνικής κατηγορίας.
– Και ο προπονητής που θα αναλάβει την Καβάλα B.C., για την περίοδο 2016-2017, δεν θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου για «πειραματισμούς» με ελπιδοφόρους μεν, αλλά άπειρους σε υψηλό επίπεδο, καλαθοσφαιριστές.
– Ο στόχος της ομάδας θα είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και για να επιτευχθεί, θα πρέπει να στηριχτεί σε έμπειρους και πιο ικανούς παίκτες.
– Ο Γ. Μανάκας, εάν αποκτηθεί τελικά, θα είναι, κατά την άποψη μας, ο 11ος, ή ο 12ος, παίκτης στο «ρόστερ». Όμως, το «χτίσιμο» μιας ομάδας αρχίζει από τα «θεμέλια», που είναι οι παίκτες της αρχικής πεντάδας και οι πρώτες επιλογές από τον πάγκο.
– Βεβαίως και στη δωδεκάδα θα υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν οι νεαροί ταλαντούχοι αθλητές, οι οποίοι θα έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια.
– Αυτό που μας ανησυχεί, πολύ ομολογούμαι, είναι ότι πλην του Σωτήρη Καραποστόλου, δεν έχει διαρρεύσει άλλο όνομα έμπειρου παίκτη για την Καβάλα B.C. Και ακόμα περισσότερο, δεν έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με τέτοιο παίκτη από τη διοίκηση του συλλόγου.
– Κανείς, επίσης, δεν γνωρίζει το ύψος του προϋπολογισμού που θα διαθέσει το διοικητικό συμβούλιο, για να «χτίσει» τη νέα ομάδα. Απλά, ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Βαγγέλης Παππάς, δήλωσε ότι το «μπάτζετ» θα είναι μειωμένο και ότι «πάμε για μία χρονιά συντήρησης στην κατηγορία».
– Η κακή επικοινωνιακή πολιτική, ακόμα, εντείνει την αγωνία και τον προβληματισμό στους φιλάθλους, που περιμένουν από τον περασμένο Απρίλιο να ενημερωθούν καλύτερα για τον σχεδιασμό.
– Από τότε που ο πρόεδρος (και μεγαλομέτοχος της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας), Κώστας Παπακωνσταντίνου, αποστασιοποιήθηκε από τα διοικητικά, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, η «μηχανή» της “Καβάλα B.C.” άρχισε να βγάζει προβλήματα.
– Ο σύλλογος δεν είναι καλά οργανωμένος σε διοικητικό επίπεδο κι αυτή η δυσλειτουργία αντανακλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Καμία ομάδα που δεν «ρολάρει» διοικητικά και οργανωτικά, δεν μπορεί να έχει καλή εικόνα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Το καλό κλίμα, επομένως, πρέπει να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.