Με επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Ποτόλιας, τοποθετείται για το ζήτημα του «σφραγίσματος» του υπαίθριου χώρου στάθμευσης «Ροδόπη». Ο Χρ. Ποτόλιας αναφέρει τα εξής:

Κύριε πρόεδρε,

Πολύ κλάμα πέφτει τελευταία για τους χώρους στάθμευσης στην πόλη μας. Βέβαια, κουβέντα δεν γίνεται συνολικά για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, στο κέντρο και στις συνοικίες. Ένα χάος και ασχήμια που προέκυψε από την άναρχη ανοικοδόμηση, η οποία μαζί με την εμπορευματοποίηση της γης και την αντιπαροχή, δημιούργησαν μία πόλη από στολίδι σε φυσική ομορφιά, σε εφιάλτη για τους κατοίκους της. Για τίποτε από τα παραπάνω δεν γίνεται λόγος από τις παρατάξεις και τα κόμματα που τις στηρίζουν και για το χάλι που έχουν δημιουργήσει διαχρονικά στην πόλη.

Μόνο το κλάμα τους ακούγεται: «Τι θα γίνει τώρα που έκλεισε το πάρκινγκ για την κυκλοφορία στο κέντρο; Τι θα γίνει αν κλείσουν κι άλλα; Άλλωστε, απ’ ότι λένε, κανένα δεν είναι νόμιμο!». Βέβαια, δεν μπαίνουν στον κόπο να μας πουν, είναι «νόμιμο» να βρίσκονται όλες οι δημόσιες και δημοτικές Υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι δημότες να κατεβαίνουν στο κέντρο με το Ι.Χ. αυτοκίνητο τους, αφού, ουσιαστικά, η μαζική συγκοινωνία δεν υπάρχει; Είναι «νόμιμο» να μην υπάρχουν περιμετρικά του κέντρου πάρκινγκ, ώστε να μην εισέρχονται αυτοκίνητα στο κέντρο; Θα το ξαναπούμε, είναι «νόμιμη» η ελεγχόμενη στάθμευση σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της πόλης; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Μία είναι η λύση που προτείνει η «Λαϊκή Συσπείρωση»:

-Το δημοτικό συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (18-01-2021), να πάρει απόφαση για το άνοιγμα του πάρκινγκ εδώ και τώρα.

-Η λειτουργία του να γίνει με υπαλλήλους του Δήμου.

-Η χρήση του να είναι δωρεάν από τους δημότες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.