Χρ. Μποσμπότης: «Η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου φροντίζει με υπευθυνότητα τα άτομα με αναπηρίες»

0

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι προφανές πως, λόγω της άγνοιας που διακατέχει την μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Παγγαίου, με ανάρτηση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ουσιαστικά προτρέπονται τα άτομα με αναπηρίες, να προβούν σε ποινικά κολάσιμες πράξεις, όπως η τοποθέτηση μόνιμων ομπρελών στις παραλίες, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται. Άλλωστε, για τέτοιου είδους παρέμβαση, άτομα με ποσοστό αναπηρίας εξήντα επτά τοις εκατό τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης ενός έτους με την υπ’ αριθμ. 1560/2013 απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας.

Γίνεται επίσης γνωστό πως, εντός των ημερών ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τεσσάρων ραμπών πρόσβασης ατόμων με αναπηρίες στις παραλίες της Νέας Ηρακλείτσας, της Νέας Περάμου, των κατασκηνώσεων και της παραλίας Οφρυνίου, εγκαταστάσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν: α) διάταξη για την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα, η οποία περιλαμβάνει φωτοσυναγερμό, ντουζιέρα και πακέτο τηλεμετρίας, β) χημική τουαλέτα, γ) μη μόνιμο συναρμολογούμενο αποδυτήριο, δ) διάδρομο ξύλινο, ε) χώρο σκίασης, που αποτελείται από πέντε ξύλινες ομπρέλες σε ξύλινο δάπεδο για κάθε ράμπα και στ) σήμανση. Τέλος, σημειώνεται πως, η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου φροντίζει με υπευθυνότητα να στέκεται στο πλευρό των δημοτών και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ώστε να απολαμβάνουν όλοι ευκαιρίες και δυνατότητες στο πλαίσιο βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.