Η 13η χορευτική συνάντηση «Στα βήματα του αποστόλου Παύλου», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στις 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων, είναι αφιερωμένη στον Πόντο. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας, η «Δημωφέλεια» και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. «Δεκατέσσερα προσφυγικά σωματεία και πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Καβάλας συνεργάζονται για μία εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η θεατρική ομάδα του Ομίλου Ποντίων χορευτών, η χορωδία της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας και διακεκριμένοι καλλιτέχνες που ασχολούνται με το Ποντιακό τραγούδι. Η εκδήλωση περιλαμβάνει θεατρικό δρώμενο, χορούς και τραγούδια και θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Όπως και η 15η χορωδιακή συνάντηση, είναι ενταγμένες στα «Ελευθέρια» της Καβάλας», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.