Η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθούμε τα όσα γράφει στο μπλοκ του ο γνωστός «ότι νάναι» εξορκιστής της αλήθειας και της ιστορίας μας, άμισθος προπαγανδιστής της υποτιθέμενης αριστεράς και του Τσίπρα, Μπάμπης Γαμβρέλης, που και αναδημοσιεύει καλή διαδικτυακή και έντυπη συνάδελφος. Και δεν τον παρακολουθούμε, γιατί όταν διαβάζουμε κάτι, επιδιώκουμε απ’ αυτά, να γίνουμε έστω λίγο σοφότεροι, αλλά στα κείμενά του, κάτι τέτοιο …δεν!!! Και θα μπορούσαμε να τον διαβάζουμε, αν από μαζοχισμό, θα επιδιώκαμε να διδασκόμαστε, το πώς μπορεί κάποιος να διαστρεβλώνει τα ιστορικά γεγονότα, με μόνο κίνητρο την καταγεγραμμένη μανία του να εξυπηρετήσει την κυβερνητική γραμμή και την υποτιθέμενη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Κι όταν δεν μπορεί να γράψει έστω ένα επιχείρημα, αφού σε άλλα σχετικά δημοσιεύματά μας και σε τηλεοπτική συζήτηση μαζί του, τα στοιχεία που παρουσιάσαμε έβγαλαν άκυρους τους ισχυρισμούς του, το μόνο που του απέμεινε είναι να ειρωνεύεται και να βρίζει όσους έχουν αντίθετη άποψη, αναγνώστες του Κ-ΤΥΠΟΣ και άλλους, χαρακτηρίζοντάς τους, «νεοδημοκρατική μάζα, ακροδεξιό όχλο και νεοναζιστικά μπουλούκια», ενώ τα έγκυρα ιστορικά στοιχεία που παραθέτουμε, τα ονομάζει, «ιστορικό αφήγημα και μπούρδες από το παρελθόν».

Όλα αυτά τα κατάπτυστα, τα έγραψε σε βάρος συμπολιτών μας, και οφείλει να τους ζητήσει δημόσια συγνώμη, για την φασιστική του συμπεριφορά, επειδή και μόνο επικρότησαν και σχολίασαν προσωπική ανάρτηση του γράφοντα στο διαδίκτυο.

Στα σχόλιά του ο Μπάμπης Γαμβρέλης αναφέρει τα εξής:

Τώρα ΚΑΙ σε ρόλο facebookικού ιστορικού ο γνωστός εκδότης-δημοσιογράφος Γιώργος Γανίτης, μας αποκαλύπτει τον ρόλο του… προδοτικού ΚΚΕ! Γευτείτε τον:Ποιος συνεργάστηκε με τους κατακτητές; Το ΚΚΕ, που στις Καμάρες στην Καβάλα με λουλούδια υποδέχθηκαν τους Γερμανούς κατακτητές! Υπάρχουν φωτογραφίες! Οι αριστεροί του ΕΛΑΣ συνεργάστηκαν με τους Βούλγαρους, στις 13 Σεπτεμβρίου, στους οποίους παρέδωσαν, υποτίθεται, την Καβάλα, διατηρώντας τον οπλισμό τους, κάνοντας μικτές περιπολίες στην πόλη και ερευνώντας μαζί τα σπίτια καβαλιωτών, κακοποιώντας τους και κλέβοντας τα υπόλοιπα υπάρχοντα τους, μέχρι ξεκουμπηστούν οι κατακτητές οριστικά!

Ρίχνοντας μία ματιά στα ονόματα εκείνων που επικροτούν με σχόλια και Like την ανάρτησή του, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον ενθουσιασμό της νεοδημοκρατικής μάζας, του ακροδεξιού όχλου και των νεοναζιστικών μπουλουκιών.

Εννοείται πως το «ιστορικό αφήγημα» του εν λόγω εκδότη-δημοσιογράφου έρχεται να προστεθεί στη γνωστή σειρά: μπούρδες από το παρελθόν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την «έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση» των αναγνωστών του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.