Σε ευχάριστο, αλλά και συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, η επίσημη εκδήλωση για την πρόσφατη δωρεά ενός πρότυπου θερμοκηπίου, από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με ειδικές ανάγκες (Κ.Δ.ΑΠ.-ΜΕΑ) της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια», παρουσία γονέων, του προσωπικού, του δημάρχου, Θόδωρου Μουριάδη και του προέδρου της «Δημωφέλεια», Παναγιώτη Αγγελίδη. Επίσης, παραβρέθηκαν: ο διοικητής της ελληνικής 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Ιωάννης Κατσογιάννης, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Δημήτριος Τζίμας, η βοηθός διοικητή Ομίλων Ανατολικής Μακεδονίας και Ξάνθης, Άννα Παυλίδου και μέλη του Ρ.Ο.Δ.Κ.

Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια» ευχαρίστησαν θερμά και τον βρετανό ροταριανό συνεργάτη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, commander Robert Lewis, ενώ εξήραν την συγκεκριμένη δωρεά στην εκπαίδευση των φιλοξενούμενων του Κέντρου, που αποτελεί και μία παραγωγική δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Δ.Κ., ο διοικητής της ελληνικής 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ και η βοηθός διοικητή Ομίλων Ανατολικής Μακεδονίας και Ξάνθης, ανέφεραν ότι η κεντρική διοίκηση και ο Ρ.Ο.Δ.Κ., θα βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των φιλοξενούμενων και του προσωπικού του Κ.Δ.ΑΠ.-ΜΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.