Φοβήθηκε ο Σιμιτσής μήπως και βγει αρνητικός τίτλος σε βάρος του

0

Ακόμη απορούν οι δημοσιογράφοι γιατί δεν τους επιτράπηκε από τον Δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή, να παρακολουθήσουν την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για να γίνει απολογισμός της «Λευκής Νύχτας» που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Αρκέστηκαν σε κάποιες δηλώσεις πριν ξεκινήσει η συνάντηση και μετά ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν. Τα μυστικά του κράτους θα συζητούσαν και φοβήθηκαν μήπως οι δημοσιογράφοι τα διαρρεύσουν; Υποτίθεται ότι θα μιλούσαν για τις παραλείψεις και τα λάθη που έγιναν σ’ αυτή την πρώτη διοργάνωση.

Φοβήθηκαν μήπως αποκαλυφθούν οι αδυναμίες που φάνηκαν; Άλλωστε, πιο τίμιο είναι να παραδέχεσαι μόνος σου τα λάθη σου και να φροντίζεις στη συνέχεια να μην τα επαναλάβεις. Το να τα κρύβεις, δεν έχει νόημα. Γνώριζαν ίσως, ίσως, ότι θα μετέφεραν κάποιοι τα παράπονα των επαγγελματιών, του υπόλοιπου κέντρου, πέρα από την οδό Ομονοίας και την αγορά του Αγίου Νικολάου, ότι εκείνοι ήταν τελικά διακοσμητικοί, γιατί κανείς τους δεν έκανα τζίρο. Κάποιοι θεώρησαν ότι το γεγονός αυτό υποστηρίχθηκε από τον Δήμο για προεκλογικούς λόγους και θέλησε να αλιεύσει ψήφους από την μεγάλη δεξαμενή της οδού Ομονοίας.

Μάλιστα, κάποιος επαγγελματίας της οδού Βενιζέλου, τα έβαλε σε e-mail, που μας έστειλε με τον Εμπορικό Σύλλογο. Διαμαρτυρήθηκε έντονα, γιατί δεν προβλέφθηκε κανένα δρώμενο για την οδό Βενιζέλου, και εξέφρασε την άποψη, ότι αυτό έγινε επειδή τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης έχουν καταστήματα στην οδό Ομονοίας. Στο κλείσιμο, έγραφε: «Ας τολμήσουν να έρθουν να πάρουν τη συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου από το μαγαζί μου»… Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι η πρωτοβουλία του Κωστή Σιμιτσή, να μην επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους, είχε να κάνει, με την πιθανότητα να βγει από τη σύσκεψη κάποιος αρνητικός τίτλος σε εφημερίδα, ή να μεταφερθεί στη δημοσιότητα κάποιο αρνητικό σχόλιο σε βάρος του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.