Έκλεισαν οι υποψηφιότητες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα. Έντονη η φημολογία στη Ν.Δ.

0

Με επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στα ψηφοδέλτια όλης της Ελλάδας και βέβαια της Καβάλας. 
Πέρα από τους τρεις, εν ενεργεία βουλευτές που είναι και αυτοδίκαια υποψήφιοι, τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον Κώστα Μορφίδη και τον Γιώργο Παπαφιλίππου, την εξάδα συμπληρώνουν η Τάνια Ελευθεριάδου, ο Παναγιώτης Νεστορίδης και η Αθηνά Παναγιωτίδου. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής, φέρονται ως κλειδωμένα τα ονόματα για πολλές περιοχες της Ελλάδας. Για το ψηφοδέλτιο του νομού Καβάλας αναφέρονται, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Μακάριο Λαζαρίδη που είχε ανακοινωθεί επίσημα, προστίθενται τα ονόματα του Γιώργου Καλαντζή και του Γιώργου Φιλόσογλου. Μας κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι δεν αναφέρεται κανένα όνομα γυναίκας από τις μέχρι χθες φερόμενες ως σίγουρες, και μένουν κενές προς συμπλήρωση οι δύο από τις έξη θέσεις του ψηφοδελτίου της Καβάλας. Όλα βέβαια παραμένουν ανοιχτά, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.