Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, θα είναι μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών στο Νομό Καβάλας, όπως ανακοινώθηκε από την κεντρική διοίκηση του κόμματος. Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς εθνικές εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που ως υποψήφιος για τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ενώνω τις δυνάμεις μου με αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μία δύσκολη προσπάθεια, να ξαναφέρουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της προοπτικής στα χείλη κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Να δουλέψουμε σκληρά. Για τους πολίτες, με τους πολίτες. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ανάπτυξη. Στην Καβάλα ειδικά, πολλά έπρεπε να γίνουν, ελάχιστα έγιναν.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά. Στις υποδομές, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στην ανάπτυξη. Συνεχίζω να συμβάλλω, με όλες μου τις δυνάμεις, να πετύχουμε όλα αυτά. Η Καβάλα χρειάζεται νέα αντίληψη, φρέσκιες ιδέες, συγκροτημένο σχεδιασμό, οργάνωση και το κυριότερο, όχι λόγια, όχι υποσχέσεις, αλλά ρεαλιστικές προτάσεις και πολλή δουλειά. Αυτή είναι και η δική μου προτεραιότητα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.