«Δεν είμαι κομματικό μέλος πουθενά», δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών», Άρης Βέρρος, και αναρωτιόμαστε, τι περισσότερο θα έκανε αν ήταν κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη παραδέχεται ότι έχει άριστη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, από το 2010 μέχρι και σήμερα, ότι δεν παρεμβαίνει στο έργο του, μιλάνε μόνο για την αυτοδιοίκηση και οι αποφάσεις παίρνονται από την «Συμπαράταξη Πολιτών».

Στην ίδια συνέντευξη που έδωσε στην Πρωινή, κάνει ότι μπορεί, να ρίξει το βάρος της ευθύνης και για την κατάρρευση της γέφυρας και για την αποκατάστασή της στον Δήμο Καβάλας, απαλλάσσοντας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από τις βεβαιωμένες ευθύνες της. Άρα λοιπόν, μάλλον τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, προτιμάει να εξυπηρετεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βέρρος, παρά τα συμφέροντα του Δήμου που λέει ότι θέλει να υπηρετήσει ως «καθήκον και υποχρέωση». Γιατί, πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου Καβάλας, όταν προτρέπει την σημερινή δημοτική αρχή, να επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο με τα έξοδα ενός τόσο μεγάλου έργου, που είναι στην ευθύνη και στην αρμοδιότητα του κράτους;;;

Προσθέτει ότι άλλαξε τακτική (ο ίδιος και η παράταξή του) και ότι τώρα κάνουν αυτό που πρέπει. Τι ακριβώς, δεν μας λέει. Υποστηρίζει, ότι στην πενταετία έκανε προτάσεις και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Εδώ, για όσους παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, γελάμε!!! Και μάλιστα γοερά!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.