Υπογράφηκε η νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας στην Kavala Oil

0

Την εργασιακή ειρήνη, για τα δύο επόμενα χρόνια, εξασφάλισε η Kavala Oil, με τη νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας που υπέγραψε με το σωματείο εργαζομένων στην εταιρεία.

Οι διαβουλεύσεις, μεταξύ εργοδοσίας και σωματείου εργαζομένων, άρχισε στα μέσα Ιανουαρίου σε πολύ καλό κλίμα. Έγιναν αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις που κατέληξαν στη συμφωνία, η οποία λαμβάνει υπ’ όψη τις ανάγκες της εταιρείας, με ρεαλιστικούς στόχους και την απαραίτητη συμβολή στην προσπάθεια να υπάρξει ανάπτυξη.

Η διαβούλευση τελείωσε το περασμένο Σάββατο, οι αποφάσεις εγκρίθηκαν από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων και ακολούθησε η υπογραφή της νέας σύμβασης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας έχει διάφορες διαβαθμίσεις και οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν μία μείωση της τάξης του 6%. Όπως δήλωσε στον «Κ.Τ.», ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, Μανώλης Κελαϊδάκης: «Η σύμβαση αυτή υπογράφηκε στο πνεύμα της συναίνεσης των εργαζομένων, με στόχο να αρχίσουν οι επενδύσεις, για αύξηση της παραγωγής και βελτίωση της επιχειρησιακής θέσης της εταιρείας.

Οι στόχοι είναι ρεαλιστικοί και μπορεί με αυτή τη μείωση του κόστους εργασίας και η εταιρεία να ενισχυθεί στις προσπάθειές της, αλλά και οι εργαζόμενοι να κρατήσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.