– Η Κοινή Υπουργική Απόφαση υπογράφηκε! Ανοίξτε την σαμπάνια καρντάσια!
– Αναφέρομαι στην απόφαση για την ίδρυση, επανίδρυση για την ακρίβεια, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος».
– Όπως ενημέρωσε τους Καβαλιώτες ο πρώην βουλευτής, Γιάννης Πασχαλίδης, τα επόμενα «βήματα» είναι η παραχώρηση του κτίσματος που ανακαινίστηκε με χρήματα ιδιωτών, από τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, προς το Πυροσβεστικό Σώμα και η στελέχωση της Π.Υ. λιμένα με προσωπικό.
– Έτσι, θα έρθει στην Καβάλα το πυροσβεστικό σκάφος που περιμένουμε μήνες.
– Εγώ, ωστόσο, είμαι επιφυλακτικός ακόμα, γιατί για να λειτουργήσει ο σταθμός της Π.Υ. στο λιμάνι χρειάζονται πυροσβέστες.
– Πόσος καιρός θα χρειαστεί για να εγκριθούν οι προσλήψεις;
– Αν θα γίνουν προσλήψεις, με τη δεινή οικονομική κατάσταση του κράτους.
– Γι’ αυτό σας λέω, έχει (πολύ) δρόμο η υπόθεση και ίσως περάσει το καλοκαίρι του 2017, χωρίς να δούμε το πυροσβεστικό σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας.
– Κανείς από τους τέσσερις βουλευτές του Νομού δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Την ανακοίνωση για την υπογραφή της Κ.Υ.Α., την έκανε ο «πρώην» Γιάννης Πασχαλίδης.
– Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές αναλύουν γιατί δεν μπήκαν στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ενώ ο Νικ (Παναγιωτόπουλος) ασχολείται με τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.
– Κάπου-κάπου, καταθέτει στη Βουλή ερωτήσεις για τα Λιπάσματα και της «Αγία Μαρίνα».
– Θέλω να πιστεύω, ότι μετά την υπογραφή της Κ.Υ.Α., θα πιέσουν να γίνουν γρήγορα οι προσλήψεις των πυροσβεστών και να λειτουργήσει ο σταθμός απέναντι από το παλιό απεντομωτήριο στο λιμάνι, ώστε να έρθει το πυροσβεστικό σκάφος.
– Θα είναι ντροπή, να ανακοινώσει τα παραπάνω ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος και μετά την απώλεια της βουλευτικής του έδρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.