Υπήρξε σχετική κίνηση στην αγορά με τις εκπτώσεις

0

Το προηγούμενο διήμερο κατά το οποίο άρχισαν οι εκπτώσεις, παρατηρήσαμε ότι κινήθηκαν πολλοί καβαλιώτες, αλλά και ξένοι επισκέπτες στην αγορά, οι περισσότεροι για να δουν τις βιτρίνες, να επιλέξουν προϊόντα που χρειάζονται και αφού συγκρίνουν να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια τους. Είδαμε πολλούς να κρατούν και κάποια σακούλα, σημάδι, ότι εντόπισαν αυτό που χρειαζόταν και τώρα με τις εκπτώσεις βρήκαν ελκυστική την τιμή και τα αγόρασαν. Η αλήθεια είναι, πως και οι επαγγελματίες της Καβάλας, έκαναν τολμηρές εκπτώσεις που σε κάποια καταστήματα, έφταναν το 50% και 60%.

Βέβαια, δεν μπορεί να περιμένει κανείς, ότι θα γίνουν οι μεγάλοι τζίροι, δεδομένου ότι οι περισσότεροι τώρα πιά, έχουν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες και αγοράζουν μόνο ότι έχουν ανάγκη και μετά από έντονη αναζήτηση του καλού και του φτηνού. Ορισμένοι, μάλιστα, δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν, ούτε καν τα αναγκαία και περιορίζουν τις προσπάθειές τους στην αναζήτηση των απαραίτητων για την επιβίωση της οικογένειας. Ίσως, να γίνει κάποιος τζίρος με τους επισκέπτες της Καβάλας, κυρίως τους ξένους, οι οποίοι δεν είναι λίγοι. Ας ελπίσουμε!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.