Με τον πρύτανη του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρη Μπαντέκα, συναντήθηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα. Το θέμα της συζήτησης ήταν, η διαφαινόμενη ανάγκη για περισσότερες φοιτητικές εστίες στην πόλη. Η δήμαρχος είπε ότι, μετά την αναβάθμιση του Τ.Ε.Ι. σε πανεπιστημιακό ίδρυμα, ικανοποιείται ένα χρόνιο τοπικό αίτημα και ότι υπάρχει πρόβλημα στη στέγαση των φοιτητών, λόγω μετατροπής των περισσότερων διαμερισμάτων της πόλης σε καταλύματα βραχύβιας μίσθωσης (Airbnb). Στη διάρκεια της συζήτησης, επίσης, εξετάστηκε η δυνατότητα δημιουργίας νέων εστιών.

Εμείς θα ρωτήσουμε τη δήμαρχο και τον πρύτανη, τι θα απογίνει το οικόπεδο 16 στρεμμάτων, αν δεν κάνουμε λάθος, που παραχώρησε ο Δήμος Καβάλας, επί θητείας Κωστή Σιμιτσή, στο Τ.Ε.Ι., για την ανέγερση καινούργιων σπουδαστικών εστιών, μετά την ίδρυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.