Τρολ (ελπίζουμε) παρενέβη στο φρούριο Καβάλας στη Wikipedia!

0

Γελάσαμε αυθόρμητα μόλις αναγνώστης μας παρότρυνε να δούμε τι γράφει η Wikipedia για το φρούριο της Καβάλας και το κάναμε… Στην ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια, στα ελληνικά Βικιπαίδεια, όπου ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να διορθώσει τις εγγραφές που υπάρχουν καταχωρημένες, κάποιος μπήκε να τρολάρει τους γνωστούς ακροδεξιούς – ψεκασμένους που ολοένα και μοιάζουν να πλυθαίνουν τον τελευταίο καιρό, μάλλον λόγω της καραντίνας και της ψυχολογικής φόρτισης… Αυτό ελπίζουμε βεβαίως και όχι αυτός που το έγραψε να το εννοεί!

Εκεί που αναφέρεται η περιγραφή, του τι εστί φρούριο Καβάλας και ξεκινάει “Το Φρούριο Καβάλας είναι κτισμένο στην κορυφή της Χερσονήσου της Παναγίας, στην τοποθεσία “Ακρόπολις”. Κτίσθηκε το 1425 στα ερείπια της Βυζαντινής Ακροπόλεως της Χριστούπολης που είχε καταστραφεί το 1391″, ο σύντροφος έκανε μία προσθήκη, συνεχίζοντας “Ο Χίτλερ δεν εκανε τιποτα λαθος. Ο Κορωναϊός δεν υπάρχει”.

Ειλικρινά! Πείτε μας ότι είναι τρολ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.