Στη Δράμα συναντήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιουλίου2018, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των διοικητικών συμβουλίων των ιστορικών σωματείων των Θρακικών Εστιών Δράμας, Καβάλας και Σερρών. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Αφορμή ήταν, η προετοιμασία της διοργάνωσης της 3ης Θρακικής συνάντησης που θα γίνει στην Καβάλα, στο πλαίσιο του 11ου πολιτιστικού διημέρου, που διοργανώνει κάθε δύο χρόνια η Θρακική Εστία Καβάλας. Η συνάντηση των χορευτικών και χορωδιακών τμημάτων των Θρακικών Εστιών της ανατολικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Στη συνάντηση της Δράμας αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις, για την πορεία των Θρακικών Εστιών και τις δράσεις τους διαχρονικά. Τονίστηκε δε, η ανάγκη συνεχούς ενδυνάμωσης των σχέσεων των πολιτιστικών σωματείων και ειδικότερα των Εστιών, που εδώ και δεκαετίες κρατούν ψηλά την παράδοση των προγόνων από τη Θράκη. Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας, Νικόλαος Τσουμπάκης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, εκπροσώπησαν την Καβάλα. Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Δράμας, Φώτης Μπέγκας και η γενική γραμματέας, Χρύσα Ζερβοπούλου, τη Δράμα. Η πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Σερρών, Ανθούλα Ευσταθοπούλου, η αντιπρόεδρος, Δήμητρα Μακρίδου, ο γενικός γραμματέας, Στέφανος Θεοχαρίδης και η έφορος χορευτικών, Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου, τις Σέρρες».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.