Τρία μέλη της «Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών» στο συνδυασμό του Βαγγέλη Παππά

0

Την προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Βαγγέλη Παππά και του συνδυασμού του, «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση», θα στηρίξει, σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολουθεί, η «Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας».

Τρία μέλη της «Κίνησης», μάλιστα, θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Βαγγέλη Παππά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Έλληνες συμπολίτες,

Σας ανακοινώνουμε και επίσημα τη συνεργασία μας με τον συνδυασμό «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» (Κ.Α.Π.) του υποψηφίου δημάρχου, Βαγγέλη Παππά.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση, είναι κυρίως τρεις. Πρώτα, επειδή θεωρήσαμε πως ο καιρός είναι, πλέον, ο κατάλληλος, έπειτα επειδή ακούσαμε τον κόσμο που μας παρακινούσε να λάβουμε ακόμα πιο τολμηρή και δυναμική θέση στα κοινά και τέλος, επειδή βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος που θα μας έδινε αυτή την ευκαιρία.

Οι θέσεις της Κ.Α.Π. ικανοποιούν στο μεγαλύτερο μέρος και τις δικές μας θέσεις και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμμετέχουμε, με τρία μέλη μας, στην προσπάθεια αυτή, ως υποψήφιοι σύμβουλοι.

Ευχόμαστε στην «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» και τον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Βαγγέλη Παππά, κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.