Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση της ενότητας CosmoClassical, με την οποία «έπεσε η αυλαία» στο φεστιβάλ Cosmopolis του 2021. Οι διοργανωτές απέστειλαν τον «πρώτο απολογισμό» της διοργάνωσης, που αναφέρει τα ακόλουθα: «Το Cosmopolis Festival έφτασε στο τέλος του για το 2021. Με ένα πρώτο απολογισμό, η διοργάνωση για το συνολικό διάστημα των 6 μηνών, έχει δαπανήσει ποσό πολύ μικρότερο των 265.000 ευρώ, που ήταν ο αρχικός της προϋπολογισμός. Η «Δημωφέλεια» και ο Δήμος Καβάλας, ισολογιστικά και υπολογίζοντας τα έσοδα της διοργάνωσης από εισιτήρια, χορηγίες, ή επιχορηγήσεις, δαπάνησε για την ολοκλήρωση του φεστιβάλ ποσό της τάξεως κάτω των 200.000 ευρώ. Ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που ξοδευόταν τα προηγούμενα χρόνια για τις 4 ημέρες της διοργάνωσής του. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έχουν συνεισφέρει στην υλοποίηση αυτής της τεράστιας διοργάνωσης για τα δεδομένα της πόλης της Καβάλας, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων: 46 μουσικές ομάδες, 266 καλλιτέχνες, 150 εθελοντές και 50 περίπου εξωτερικοί και εσωτερικοί συνεργάτες.

Στο ίδιο πλαίσιο, η οργανωτική ομάδα του Cosmopolis Festival εκφράζει δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία του. Στους χορηγούς του φεστιβάλ: Cosmote, Επιμελητήριο Καβάλας, Eurobank, Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Στους χορηγούς επικοινωνίας της ενότητας CosmoClassical: ΕΡΤ Καβάλας, ΕΡΤ3, ΠΡΩΙΝΗ, ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ, ALPHA RADIO.

Στους συνεργαζόμενους φορείς: Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, Μουσικό Σχολείο Καβάλας, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΠΥΘΙΑ, ATELIER d’EXCELLENCE, Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Ωδείο Νεάπολις, Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής, Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής. Στις επιχειρήσεις: Οινοποιείο Nico Lazaridi, Φυτώριο Βουδουλάκη, Φυτώριο Καζάκου, Κτήμα Παπαδοπούλου, The Anthemion House.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Καβάλας που παρείχαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την απαιτούμενη υγειονομική κάλυψη, το σύνολο των εθελοντών για την πολύτιμη συμβολή τους στις δράσεις του φεστιβάλ, καθώς και τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για την στήριξη και προβολή του Cosmopolis Festival. Τα απολογιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο δημότη και θα δημοσιευτούν επίσημα και αναλυτικά στα Μέσα Ενημέρωσης πριν το τέλος του έτους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.