Το Ωδείο «Νεάπολις» συνεχίζει, για ενδέκατη χρονιά, να στέκεται αρωγός στα πολιτιστικά δρώμενα της Καβάλας. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2016, το ροκ εργαστήρι του Ωδείου, σε διεύθυνση του Ευριπίδη Ταρασίδη, εμφανίστηκε στη δράση wheeling2help Vol.2, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Καβάλας. Η παραλία γέμισε με χρώματα και μουσικές, καθώς η ομάδα του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη κατέφθασε στην πόλη, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, ώστε να συνεισφέρουν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Το Ωδείο «Νεάπολις» εμφανίστηκε πρώτο με το εργαστήρι STICK ‘N’ KEYS να ερμηνεύει γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Ακολούθησε το σχήμα του καταξιωμένου μουσικού, Θόδωρου Κατάκαλου και των συνεργατών του, που «ταξίδεψαν» το κοινό με γνωστές μελωδίες από το έντεχνο ρεπερτόριο.
Η δεύτερη δράση στην οποία συμμετείχε το Ωδείο, με τους καταξιωμένους κιθαριστές, Τ. Δέλιο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Δρ. Κωνσταντίνο Χίζαρη, ήταν η τελετή καθομολόγησης είκοσι νέων αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τίτλο: «Διοικητική επιστήμη και πληροφοριακά συστήματα». Η τελετή έγινε, σε εγκάρδιο κλίμα, με την παρουσία της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, ενώ την εισαγωγική ομιλία εκφώνησε ο διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος, Βασίλης Χατζής. Το Ωδείο «Νεάπολις» ευχαριστεί τους κυρίους Χατζή και Τερζίδη για την πρόσκληση.
Οι εμφανίσεις των συνόλων του Ωδείου συνεχίζονται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:15, μετά την ομιλία της δημάρχου Καβάλας, στο φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής ifest, με το λαϊκό και παραδοσιακό σχήμα υπό τη διεύθυνση του Ν. Μπογιάρη, το οποίο θα παρουσιάσει γνωστές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου. Η πρόσκληση έγινε από τον Δημήτρη Πογαρίδη, διευθυντή του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Το Ωδείο «Νεάπολις» θα συνεχίσει να αποδέχεται τις προσκλήσεις των τοπικών φορέων, καθώς οι μαθητές και οι καθηγητές διαθέτουν τις ικανότητες και έχουν τη διάθεση για προσφορά στα δρώμενα της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.