Το Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας θα διενεργήσει εξετάσεις διπλωματούχων μηχανικών

0

Το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, θα διενεργήσει εξετάσεις για την χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος στους διπλωματούχους μηχανικούς των ανωτάτων σχολών εσωτερικού και των ισότιμων σχολών εξωτερικού για τις ειδικότητες: πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, αγρονόμων και τοπογράφων μηχανικών, χημικών μηχανικών, μηχανικών μεταλλείων-μεταλλουργών, ηλεκτρονικών μηχανικών, μηχανικών χωροταξίας, πολεοδομίας και ανάπτυξης, μηχανικών περιβάλλοντος, μηχανικών ορυκτών πόρων, μηχανικών παραγωγής και διοίκησης, λοιπών ειδικοτήτων μηχανικών (που έχουν ενταχθεί σε μία από τις παραπάνω ειδικότητες, σύμφωνα με την παρ. 6, του άρθρου 2, του Προεδρικού Διατάγματος της 27.11/14.12.1926 (Φ.Ε.Κ. Α 430).

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, πρέπει να υποβάλουν αίτηση, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://web.tee.gr/exams, από 7 έως και 28 Ιανουαρίου 2022. Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης εξέτασης, μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση https://web.tee.gr/exams/manual. Οι εξετάσεις είναι προφορικές και θα διενεργηθούν ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στα γραφεία του Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. στην Καβάλα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί εντός 20 ημερών, μετά την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των δικαιολογητικών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.