Το «σχέδιο πολιτικής εξόντωσης» του Κωστή Σιμιτσή στο οποίο «συμμετέχουμε»!!!

0

Τον υπογράφοντα, τον κατηγόρησε από το αγαπημένο του facebook, ο πρώην Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής ότι συμμετέχει σε σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε πριν ακόμη από τις εκλογές και απορεί γιατί ακόμη του ασκούμε κριτική. Πρέπει να πούμε, ότι ο Κωστής Σιμιτσής, έφυγε από Δήμαρχος όχι επειδή υπήρξε σχέδιο εξόντωσής του, αλλά επειδή ο ίδιος με την συμπεριφορά του και την απραξία του το κατάφερε. Είναι αποκλειστικά δικό του έργο. Αυτό, του το αναγνώρισαν ακόμη και στενοί του συνεργάτες, όπως ο Λεωνίδας Παππάς, σε συνέντευξή του στην Νέα Εγνατία μετεκλογικά, στην οποία αμφισβήτησε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι και πάλι επικεφαλής της παράταξης ο Κωστής Σιμιτσής.

Από τότε που έχασε τις εκλογές, δεν έπαψε να προκαλεί με κάθε τρόπο, πράγμα το οποίο, βέβαια, επισύρει και την δική μας κριτική. Θέλουμε να του πούμε, ότι η παρελκυστική τακτική του, στον κριτικό μας λόγο, έχει γίνει αντιληπτή από τους αναγνώστες μας και τους άλλους καβαλιώτες. Αντί να δώσει απαντήσεις στην τεκμηριωμένη κριτική μας και να απολογηθεί για τις πράξεις και τις δηλώσεις του, «στρίβει, δια του αρραβώνος». Επειδή έχουμε δίκιο και δεν έχει τι να απαντήσει, βγαίνει και μας καταγγέλλει ότι εξυφαίνουμε σχέδιο εξόντωσης και καθάρισε. Τρέχουν, στη συνέχεια τα καθιερωμένα γλυφτρόνια του, (εσχάτως επανεμφανίστηκε και ο εθνικός μας μακετίστας), να μας ειρωνευτούν, να μας επιτεθούν και να αποδομήσουν την προσωπική και επαγγελματική μας οντότητα.

Πρέπει να τους πούμε, και στον Κωστή Σιμιτσή και στα γλυφτρόνια του, ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δεν θα αναστείλουν την εκτέλεση του δημοσιογραφικού μας καθήκοντος, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Δεν τους φοβόμαστε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, έτσι όπως μας την υπαγορεύει η συνείδησή μας… Θα τον ξεμπροστιάζουμε, και αυτόν και κάθε άλλο δημόσιο πρόσωπο, είτε του αρέσει, είτε δεν του αρέσει!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.