Θα μπορούσε να γίνει, για παράδειγμα, το «στρατηγείο» του φεστιβάλ Cosmopolis, ή ένας ακόμα χώρος, για τη φιλοξενία των δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων και των ερασιτεχνών καλλιτεχνών (μουσικών, χορευτών, ηθοποιών, εικαστικών), ωστόσο είναι κλειστό. Αναφερόμαστε στο παλιό 1ο δημοτικό σχολείο Καβάλας στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Παναγίας (παλιάς πόλης). Προτείνουμε στη δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας, να στεγάσει εκεί την οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ Cosmopolis κι ένα «μουσείο» για την πορεία της διοργάνωσης, μέσα από φωτογραφίες, video και άλλα ντοκουμέντα, που θα είναι επισκέψιμο σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης, μπορεί να παραχωρεί κάποιες αίθουσες στους δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους και τις ομάδες ερασιτεχνών καλλιτεχνών, για να κάνουν δράσεις και πρόβες, αφού στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας» υπάρχει συνωστισμός. Οι χρήστες των αιθουσών, θα καταβάλλουν στον Δήμο ένα τίμημα, για τα λειτουργικά έξοδα και τη συντήρηση του κτιρίου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.