Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας κοντά στα Αμισιανά. Τα συνεργεία, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, επιδιόρθωσαν τα τσιμέντα περιμετρικά των αποδυτηρίων και του γηπέδου, ενώ το συνεργείο ηλεκτρολόγων βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο αποκατάστασης των ηλεκτρικών βλαβών, επανατοποθέτησης των λαμπτήρων και των φωτιστικών και επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης, έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο κεντρικό κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο. Τις επόμενες ημέρες, άλλο συνεργείο θα κάνει τον ελαιοχρωματισμό κι έπεται συνέχεια. Το «σπίτι του τοπικού ποδοσφαίρου» θα είναι έτοιμο, για να φιλοξενήσει, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, την ετήσια γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Καβάλας. «Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι όλοι θα νιώσετε υπερήφανοι με το επίτευγμα αυτό, αφού έχουμε κάνει, ήδη, το πρώτο και σημαντικό βήμα επαναλειτουργίας του Ενωσιακού μας γηπέδου. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο χώρος αυτός θα γίνει και με τη δική σας συμβολή, πάλι, μία ποδοσφαιρική «κυψέλη», που θα φιλοξενεί κάθε διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Σημαντική απώλεια, οι λυόμενοι οικίσκοι, που δεν υπάρχουν, πλέον, στο χώρο», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.