Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθούν στην Καβάλα δύο πολύ σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Η διεθνής κολυμβητική διοργάνωση «ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ», συνδιοργάνωση Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (Ο.Θ.Α.Κ.), Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια», με 567 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με εκατοντάδες επισκέπτες. Οι περισσότεροι από αυτούς θα φτάσουν στην πόλη το απόγευμα της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018 και θα διαμείνουν για δύο τουλάχιστον ημέρες.

Επίσης, στα καινούργια γήπεδα αντισφαίρισης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», θα διεξαχθούν αγώνες για το 1ο Open τουρνουά αντισφαίρισης, συνδιοργάνωση των Ομίλων Αντισφαίρισης Καβάλας, Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια», με 320, τουλάχιστον, αθλητές και συνοδούς απ’ όλη την Ελλάδα. Θα συμμετέχουν αθλητές από Ρόδο, Αθήνα, Λαμία, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα, Καβάλα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.