Το πρόβλημα υγείας του Άρη Γιαννακίδη θα διαφοροποιήσει το προεκλογικό σκηνικό

0

Είναι πολύ πιθανόν, να ανατραπεί, το προεκλογικό σκηνικό στις Περιφερειακές εκλογές, δεδομένου ότι ο Άρης Γιαννακίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν να απέχει από κάθε προεκλογική δραστηριότητα, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αντιμετωπίσει καρδιολογικό πρόβλημα. Ήδη, πριν μια δεκαετία περίπου, είχε κάνει αγγειοπλαστική (μπαλονάκι) στην καρδιά και οι πρώτες εξετάσεις που έκανε προχθές, έδειξαν ότι έχει και πάλι πρόβλημα. Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο Άρης Γιαννακίδης, αποφάσισε να απέχει από κάθε δραστηριότητα για δέκα-δεκαπέντε μέρες και μετά θα αποφασίσει αν παραδώσει τη σκυτάλη της υποψηφιότητάς του, ή αν θα συνεχίσει κανονικά τον προεκλογικό αγώνα του.

Αν επιλέξει την δεύτερη εκδοχή, είναι σίγουρο ότι μπαίνουν ακόμη χειρότερες προοπτικές για τον συνδυασμό του, με κάποιον άλλον υποψήφιο Περιφερειάρχη από την παράταξή του. Αλλά, όπως λέει ο αντίλογος, και στην περίπτωση που θα θελήσει να επιμείνει στην υποψηφιότητά του, πάλι θα είναι δύσκολο το εκλογικό σώμα να δώσει την ψήφο του σε έναν άνθρωπο, που ίσως να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στα καθήκοντά του, εφ’ όσον θα έχει ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με λίγα λόγια, οι ανακατατάξεις στο σκηνικό των περιφερειακών δυνάμεων προφανώς θα τροποποιηθεί, έτσι κι αλλιώς και μάλιστα σε βάρος του συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.