• «Παραβρέθηκα στη συνέλευση επειδή προσκλήθηκα κι επειδή έπρεπε να αναφέρω τα έργα, που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, πριν είκοσι ημέρες, στη συνάντηση που έγινε με το διοικητικό συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β. στη Χρυσούπολη, προς τα μέλη της γενικής συνέλευσης», δήλωσε ο Κώστας Αντωνιάδης, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, εξηγώντας γιατί παρέστη στη γενική συνέλευση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Χρυσούπολης.
  • Κι ερωτώ, καρντάσια, τι δουλειά έχει ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να ανακοινώσει τα έργα υποδομής σε μία περιοχή της Περιφέρειας, τα οποία σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα;
  • Μπορεί, δηλαδή, μεθαύριο, να δούμε τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα, να εκπροσωπεί την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. σε μία έκθεση τουρισμού; Δεν μας τα λέει καλά ο φίλτατος Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος ήταν παρών και στην ανακοίνωση που έκανε ο περιφερειάρχης στο Δημαρχείο Καβάλας, για τα τέσσερα οδικά έργα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
  • Εάν δεν ερχόταν ο Χρήστος Μέτιος, θα ανακοίνωνε ο Κ. Αντωνιάδης και τα οδικά έργα;
  • Κι άντε, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη γενική συνέλευση του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσούπολης, για τα έργα στον κάμπο έπρεπε να μιλήσει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος, σημειωτέον, δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Καβάλας για τα οδικά έργα.
  • Θεωρώ, ότι ο Χρ. Μέτιος οφείλει να σεβαστεί την ιδιότητα, τουλάχιστον, του Θ. Μαρκόπουλου, διότι θα είναι αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έως τις εκλογές του Μαΐου 2019. Κι ας ανήκουν σε αντίπαλους συνδυασμούς.
  • Είναι αστείο, κατά την άποψη μου, να υποκαθιστά τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.