Η αυξημένη τουριστική κίνηση και ο περιορισμένος αριθμός κλινών στα ξενοδοχειακά καταλύματα, ανάγκασαν τους διοργανωτές του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου κάτω των 16 ετών και του γκραν πρι «Δαβιτζόγλεια», να απευθύνουν έκκληση προς τους ιδιοκτήτες κάθε διαθέσιμου καταλύματος, να κάνουν προσφορά για τη φιλοξενία των αθλητών και των αθλητριών. Κυρίως εκείνων που επιθυμούν να αγωνιστούν στα «Δαβιτζόγλεια».

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών, αναμένεται να έρθουν στην Καβάλα γύρω στους 3.500 επισκέπτες από τη βόρεια Ελλάδα! Κάποιοι από αυτούς, όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Δημαρχείο Καβάλας την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, θα διαμείνουν σε καταλύματα βραχύβιας μίσθωσης (Airbnb). Οι αγώνες θα αρχίσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου 13 και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019 στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών, που είναι ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και συγκεκριμένα η Ένωση Αθλητικών Σωματείων (Ε.Α.Σ.) Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Δήμος Καβάλας και τα τοπικά αθλητικά σωματεία.

Εκ μέρους του Δήμου Καβάλας μίλησε ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Φιλόσογλου, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που εμπιστεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά την πόλη, τις εγκαταστάσεις και κυρίως τους ανθρώπους της, για να διοργανώσουν ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του, γιατί η στήριξη που παρείχε η δημοτική αρχή προς τα τοπικά σωματεία κλασικού αθλητισμού, είχε αποτέλεσμα να βελτιώσουν αισθητά τις θέσεις τους στην πανελλήνια κατάταξη και να αυξήσουν τον αριθμό των παιδιών που ασχολούνται με τον στίβο

«Η συνεργασία που είχαμε με τον κύριο Φιλόσογλου και με τη δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας, δεν την είχαμε κατά διάνοια με άλλες πόλεις. Θέλω να τον ευχαριστήσω και να ευχηθώ η νέα δημοτική αρχή, να δείξει το ίδιο ενδιαφέρον για τον κλασικό αθλητισμό», δήλωσε ο Σάββας Νικολαΐδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του πρωταθλήματος. Τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Καβάλας έδωσαν και οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων Α.Ο. «Καβάλα», Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (Ο.Κ.Α.Κ.), Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.) «Φίλιππος» Καβάλας, Χρήστος Αρβανιτίδης, Κατερίνα Δράκου, Τάσος Ιωαννίδης, αντίστοιχα, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να διεξάγουν μία άρτια διοργάνωση και να ξεπεράσουν τον υψηλό πήχη των προηγούμενων ετών. Θα ακολουθήσει το γκραν πρι «Δαβιτζόγλεια» την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.