Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, μπήκαμε ήδη στην προεκλογική περίοδο, αφού στα ξαφνικά έγινε δεκτή η τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και οι τρεις καβαλιώτες, αφού οι δημοτικές εκλογές αποφασίστηκε να γίνουν στις 29 Μαΐου 2019, δηλαδή σε 10 μήνες από τώρα. Θα είναι νομίζουμε η πλέον δύσκολη μακρά προεκλογική περίοδος, αφού αναμένονται ζυμώσεις σημαντικές. Όπως γράψαμε και χθες, η Δήμητρα Τσανάκα, στον Δήμο Καβάλας, θα στηριχθεί από τη Ν.Δ.

Στην περίπτωση της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου και εκείνη του Θόδωρου Μουριάδη, σίγουρα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, δεδομένου πως και οι δυο θα ήθελαν να έχουν την υποστήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ., μια και οι επικεφαλής προέρχονται από αυτή την παράταξη. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα θα το έχει η Συμπαράταξη Πολιτών του Άρη Βέρου, ή καλύτερα της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να αποφασίσουν πολύ γρηγορότερα, για το αν θα συνεχίσει η παράταξη με επικεφαλής τον Άρη Βέρρο, ή αν θα τεθεί άλλος επικεφαλής.

Κι αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο σίγουρα θα δημιουργήσει τριβές, και στην παράταξη και στο κόμμα. Ο Άρης Βέρρος, είναι προϊδεασμένος, αλλά ξέρει πόσο μεγάλη δυσκολία έχουν οι κομματικοί να του πουν ότι δεν θα είναι αυτός ο επικεφαλής αλλά κάποιος άλλος. Νομίζουμε, πως εύκολα θα το δεχθεί, εφόσον όμως, ο νέος επικεφαλής θα είναι πρόσωπο και της δικής του αποδοχής… Το μεγάλο ερώτημα όμως, είναι ποιος θα είναι αυτός!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.